Barbecue

Tapas BBQ filmpje

Om u een goede indruk te geven van de service en kwaliteit van Adriaans Barbecue Specialist is er van de Tapas BBQ een filmpje gemaakt om u van a tot z te laten zien hoe wij voor u te werk gaan en ervoor zorgen dat uw Tapas BBQ een onvergetelijke BBQ party wordt!

Spiesen BBQ filmpje

Om u een goede indruk te geven van de service en kwaliteit van Adriaans Barbecue Specialist is er van de Spiesen BBQ een filmpje gemaakt om u van a tot z te laten zien hoe wij voor u te werk gaan en ervoor zorgen dat uw Spiesen BBQ een onvergetelijke BBQ party wordt!

Adriaans Barbecue Party

Er zijn verschillende compleet verzorgde BBQ- assortimenten met 5 stuks vlees p.p. bestaande uit een gevarieerde vleesmix, diverse soorten verse salade’s en rauwkost. tevens wordt alles geserveerd met sauzen, stokbrood, kruidenboter en bestek. Met producten van de hoogste kwaliteit, schappelijke prijzen en de unieke koelvitrine – service heeft Adriaans Barbecue Specialist een uitstekende naam opgebouwd. Veel bedrijven, verenigingen en particulieren hebben immers geen ruimte in de koelkast (daar moet het drankje in staan) om het barbecuevlees op de juiste temperatuur te houden. Met de koelvitrines van Adriaans Barbecue is dit probleem verleden tijd. Vanaf twintig personen wordt dit BBQ- assortiment vlees geleverd in een koelvitrine. Adriaans Barbecue Specialist levert ook een islamitische en vegetarische BBQ. (met combinaties van vlees en vis)

Tevens heeft u de mogelijkheid om te beschikken over gekwalificeerd personeel voor de verzorging van het bakken van vlees
en/of vis op uw BBQ party.

Ons bedrijf is gevestigd op De Hooge Akker 23 in Geldrop. Ons pand op industrieterrein De Hooge Akker voldoet aan de modernste eisen
op het gebied van voedselveiligheid en HACCP.

Voor advies bij uw keuze of een huisbezoek bel gerust onze party adviseur: 06-12102605
De party adviseur van Adriaans Barbecue en Catering kan u o.a. adviseren over: Kleine BBQ van 2 tot 50 personen een grote BBQ van 50 tot 250 personen en zelfs een mega BBQ van 250 tot 20.000 personen.

Ons BBQ assortiment wordt samengesteld uit het beste BBQ vlees uit omstreken. onze BBQ specialiteiten zijn: BBQ AssortiBBQ BasisBBQ CompleetBBQ DeluxeBBQ ExclusiefTapas BBQIslamitische BBQVegetarische BBQ kortom Adriaans Barbecue zorgt altijd voor de beste BBQ party!

BBQ evenement bij u thuis of op locatie?

Adriaans Barbecue Specialist, staat bij vele grote en kleine bedrijven erg goed aangeschreven. Mede hierdoor werd Adriaans Barbecue Party in 2009 gevraagd door de Nationale postcode Loterij om de allergrootste BBQ van Nederland te verzorgen. De Mega BBQ werd in opdracht van de Postcode Loterij op evenement Zand in Almere georganiseerd. Adriaans Barbecue Specialist verzorgde de Mega BBQ voor ruim 12.000 personen tot in de puntjes.

BBQ_evenement_12000_personen_Nederland

RTL LifestyleXperience uitzending: De allergrootste BBQ specialist van Nederland!

Het tv-programma LifestyleXperience van RTL 4 wilde een uitzending maken over de allergrootste BBQ specialist van Nederland. Na goede research kwamen ze terecht bij Adriaans Barbecue Specialist en wisten er een zeer geslaagde uitzending van te maken.

Adriaans Barbecue Specialist is gevestigd op de Hooge Akker in Geldrop. Adriaans BBQ Party kan als de beste een BBQ verzorgen voor 2, 4, 10 of 50 personen, maar kleine of grote evenementen voor 250, 2.000 en zelfs 20.000 personen zijn wij meer dat gereed voor!

Adriaans Barbecue Specialist heeft de allergrootste BBQ van Nederland verzorgd! Dit was op evenement Zand, een mega BBQ voor 12.000 mensen in opdracht van de Nationale Postcode Loterij. Adriaans BBQ Party kan als enige in Nederland een BBQ tot 20.000 personen organiseren. Naast de beste kwaliteit barbecue vlees leveren we ook overheerlijke salades voor bij de BBQ.

Om het BBQ vlees en de salades lekker vers te houden heeft Henri Adriaans jaren geleden de koelvitrine bedacht. Een ingenieuze vinding om het BBQ vlees op de juiste temperatuur te houden. Naast de unieke koelvitrine levert Adriaans Barbecue Specialist tevens een BBQ met gas fles bij de klant aan huis. Bij alleen afleveren blijft het niet, even aansluiten op de stroom, alles op zijn plaats en dan kan de klant heerlijk genieten van een gezellige BBQ.