Barbecue service

Barbecue Service

Wij bezorgen uw partij compleet op uw locatie. Onze ervaren chauffeurs zetten alle spullen en apparatuur klaar op de door u aangewezen plek. Indien mee gewenst zetten zij ook de tenten, tafels en stoelen in postitie. Wij nemen de afwas zelfs mee terug! Een kleine greep waar wij allemaal bezorgen:

facebook-logo-duim-omhoog-2

Adriaans Barbecue Party

Er zijn verschillende compleet verzorgde BBQ- assortimenten met 5 stuks vlees p.p. bestaande uit een gevarieerde vleesmix, diverse soorten verse salade’s en rauwkost. tevens wordt alles geserveerd met sauzen, stokbrood, kruidenboter en bestek. Met producten van de hoogste kwaliteit, schappelijke prijzen en de unieke koelvitrine – service heeft Adriaans Barbecue Specialist een uitstekende naam opgebouwd. Veel bedrijven, verenigingen en particulieren hebben immers geen ruimte in de koelkast (daar moet het drankje in staan) om het barbecuevlees op de juiste temperatuur te houden. Met de koelvitrines van Adriaans Barbecue is dit probleem verleden tijd. Vanaf twintig personen wordt dit BBQ- assortiment vlees geleverd in een koelvitrine. Adriaans Barbecue Specialist levert ook een islamitische en vegetarische BBQ. (met combinaties van vlees en vis)

Tevens heeft u de mogelijkheid om te beschikken over gekwalificeerd personeel voor de verzorging van het bakken van vlees
en/of vis op uw BBQ party.

Ons bedrijf is gevestigd op De Hooge Akker 23 in Geldrop. Ons pand op industrieterrein De Hooge Akker voldoet aan de modernste eisen
op het gebied van voedselveiligheid en HACCP.

Voor advies bij uw keuze of een huisbezoek bel gerust onze party adviseur: 06-12102605
De party adviseur van Adriaans Barbecue en Catering kan u o.a. adviseren over: Kleine BBQ van 2 tot 50 personen een grote BBQ van 50 tot 250 personen en zelfs een mega BBQ van 250 tot 20.000 personen.

Ons BBQ assortiment wordt samengesteld uit het beste BBQ vlees uit omstreken. onze BBQ specialiteiten zijn: BBQ AssortiBBQ BasisBBQ CompleetBBQ DeluxeBBQ ExclusiefTapas BBQIslamitische BBQVegetarische BBQ kortom Adriaans Barbecue zorgt altijd voor de beste BBQ party!

BBQ evenement bij u thuis of op locatie?

Adriaans Barbecue Specialist, staat bij vele grote en kleine bedrijven erg goed aangeschreven. Mede hierdoor werd Adriaans Barbecue Party in 2009 gevraagd door de Nationale postcode Loterij om de allergrootste BBQ van Nederland te verzorgen. De Mega BBQ werd in opdracht van de Postcode Loterij op evenement Zand in Almere georganiseerd. Adriaans Barbecue Specialist verzorgde de Mega BBQ voor ruim 12.000 personen tot in de puntjes.

BBQ_evenement_12000_personen_Nederland